Strafrecht

Heeft u een dagvaarding ontvangen, bent u aangehouden of verdachte van een strafbaar feit? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor vakkundige rechtsbijstand!

Het strafrecht is een rechtsgebied met vaak een groot belang als u aangehouden bent of in voorarrest wordt genomen: namelijk uw vrijheid! Dat is dan het uitgangspunt als u op het politiebureau of in een huis van bewaring verblijft. Het maakt niet uit waar u van verdacht wordt, alle strafzaken worden in principe door ons kantoor behandeld.

De kunst van een goede verdediging is een goede opbouw van het dossier. Waar is de verdenking op gebaseerd en kloppen de feiten in het dossier? Moeten er nog onderzoekshandelingen verricht worden, getuigen gehoord worden, deskundigen worden benoemd etc.. Daarnaast een kritische blik op de toegepaste dwangmiddelen en bevoegdheden, dat is de taak van een strafrechtadvocaat.

Wij staan u graag bij in de opbouw van een goede verdediging. Uiteraard doen we dat samen met u, na lezing van het dossier wordt een verdedigingsstrategie opgebouwd. Als u gedetineerd bent wordt u regelmatig bezocht ongeacht waar u verblijft, we komen door heel het land. Ook schorsingsverzoeken vanwege persoonlijke omstandigheden, contact met uw familie, allemaal facetten die bij het strafrecht horen en die door onze advocaten daadkrachtig en accuraat worden uitgevoerd.

U kunt in aanraking komen met justitie door bijvoorbeeld te hard te rijden, rijden onder invloed, het veroorzaken van een ongeval, diefstal, drugs, mishandeling, openbare geweldpleging, deelname aan een criminele organisatie, terrorisme, verkrachting, doodslag, moord. Het zijn voorbeelden van zaken die al jarenlang worden behandeld door ten Berge Leerkotte Advocaten.

Bij ons kantoor wordt u bijgestaan door gespecialiseerde advocaten, die gedreven zijn om uit elke zaak iets in uw voordeel te behalen en altijd te proberen politie en justitie net dat stapje voor te zijn. Uw belang staat voor onze advocaten voorop. Reden genoeg om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies.