Maaike Rotgans

Maaike-Rotgans-profielfoto

Maaike Rotgans heeft strafrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is sinds 2009 werkzaam als advocaat. Na gestart te zijn in Rotterdam heeft Maaike sinds 2013 jarenlang met veel plezier bij een strafrechtkantoor in Utrecht gewerkt. De afgelopen jaren is Maaike is zich nog meer gaan toeleggen op de bijstand aan benadeelde partijen in strafzaken. Door haar kennis van alle facetten van het strafrecht is zij in staat om slachtoffers adequaat bij te staan.

Per 1 februari 2022 is Maaike evenals Paula aangesloten als zelfstandig advocaat bij Ten Berge Leerkotte advocaten. Deze stap sluit goed aan bij de praktijk van Maaike, die is gericht op de bijstand aan slachtoffers in strafzaken. Maaike is aangesloten bij de werkgroep Juridische Opvang van Slachtoffers van Seksuele Geweldsmisdrijven (JOSS) en het Centrum Seksueel Geweld. Ook is zij lid van het Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS). Naast de bijstand aan slachtoffers van ernstige geweld en zedenmisdrijven houdt Maaike zich bezig met het strafrecht, jeugdrecht en huurrecht.

Als advocaat staat Maaike bekend om haar tomeloze inzet. Zij probeert het onmogelijke mogelijk te maken voor haar cliënten, waarbij de belangen en behoeften van de cliënt altijd op nummer één staan. Met een praktische en gedegen werkwijze bent u bij haar in goede handen.